Nya uppdaterade antavlor publicerade

Efter höstens och vinterns forskning i framförallt äldre mantalslängder från 1684 fram till och med 1740-talet för Färs härad har nu antavlorna med de äldsta anorna på min farfars, farmors och morfars sida blivit uppdaterade under resp sida.

Ett stort tack till alla släktforskare, som bidragit med nytt material och synpunkter. Bland de generösa släktforskare, som hjälpt mig vidare framåt och bakåt vill jag gärna nämna:

Anders Angelhag, Lund – för allt bistånd med min farmors smedsläktingar Cronhammar i Landskrona, Tranström i Tranås samt Lundahl från Lundahuset i Sillaröd.

Anders Asp – för all förnämlig hjälp med att rekonstruera min morfars farfars anor i Björka och Skarrie i Björka socken samt i Vressel i Öveds socken.

Gudrun Lassing, Sjöbo – för all hjälp med min farmors farfars ”besvärliga” anor från Vanstadtorp 6.

Göran Stensson, Sjöbo – för värdefulla tips på byarna i Albo härad samt den saknade pusselbiten om den ”bortglömda” kyrkoboken CI:3 (1807 – 1812) för Andrarums socken, som täckte min morfars mormors sida i Djurröd

Bidragen har nu också blivit inkluderade i antavlorna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.